0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Aan- en verkoopbegeleiding

Of je nu wilt verhuizen of voor het eerst een woning gaat kopen: in alle gevallen is het een grote en spannende stap.

Zie je het al helemaal voor je? Wonen in dat mooie pand in de stad, of  juist in die boerderij net buiten het dorp? Of je nu wilt verhuizen of voor het eerst een woning gaat kopen: in alle gevallen is het een grote en spannende stap. Je koopt of verkoopt tenslotte niet elke dag een huis. Er komt een hoop bij kijken. Natuurlijk wil je het goed geregeld hebben en niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Je wilt niet over één nacht ijs gaan. Je wilt het bestendig, correct en vlot geregeld hebben.

Aankoopadvies

Heb jij een woning op het oog? Dan komen er ongetwijfeld veel vragen in je op. Hoe zit het met de buurt? Hoe is het afwerkings- en onderhoudsniveau en de bouwkundige staat? Wat zou een realistische bieding zijn? Allemaal zaken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Met het inschakelen van een aankoopmakelaar kun je dan ook een hoop vervelende verrassingen achteraf voorkomen. Indien je dat wenst gaan we mee naar de bezichtiging.

Daarbij hebben wij kennis van de markt en doen we uitgebreid onderzoek naar de buurt, de staat van de woning en vergelijkbare panden om jou een antwoord op al je vragen te kunnen geven. Vanzelfsprekend onderhandelen we op het scherpst van snede om tot het mooiste aankoopresultaat te komen. Alles om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe woning.

Verkoopbegeleiding op maat

Wij begrijpen wat er komt kijken bij de koop of verkoop van je huis. Niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Wij begeleiden je daarom graag op maat. Wil je de bezichtigingen zelf doen? Of juist alles laten doen? De keuze is geheel aan jou. Jouw wens is voor ons leidend.

Wij hebben de kennis, ervaring en een scala aan contacten in huis om jou compleet te begeleiden. Het is echter helemaal aan jou om te bepalen wat je wilt. Bij ons betaal je dus alleen voor wat je nodig hebt.

Goede bereikbaarheid

Kies jij voor Hendriks Wonen? Dan kiezen wij voor jou. We maken tijd voor je vrij en zijn goed bereikbaar, terwijl we je vlot en aandachtig begeleiden naar jouw nieuwe stap. Of het nu gaat om het verkopen van je huidige woning, het kopen van je nieuwe woning of beide.

Carola de Jong

Henk Hendriks

Carola de Jong

Henk Hendriks

De adviseur heeft ons op fijne accurate manier geholpen. We werden goed op de hoogte gehouden van de gemaakte stappen.

– J. v.d. B.

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953