0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Hypotheken

Ons streven is jouw woningwens vertalen naar het advies dat past bij jouw gevoel.

Het kopen of verkopen van een woning, houdt meer in dan alleen een handtekening zetten onder het koopcontract. Of je nu een nieuw huis wil kopen of de bestaande hypotheek wil wijzigen, ons streven is jouw woningwens vertalen naar het advies dat past bij jouw gevoel.

Hypotheek afsluiten

Je hebt je droomhuis gevonden! En nu? Het liefst verhuis je vandaag nog, maar eerst zal er het één en ander geregeld moeten worden. Samen met jou gaan we op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie. Voor de financiering en verzekeringen zoeken wij uit vele Nederlandse hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen een passend product voor jou. Tijdens deze zoektocht houden we rekening met je huidige situatie, toekomstwensen en bekijken en vergelijken we de rentes en voorwaarden van de hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.

Daarnaast kijken we welke hypotheekvorm en rentevaste periode het beste bij jouw wensen aansluit, zodat jij zorgeloos kunt wonen.

Bestaande hypotheek veranderen

Heb je al een hypotheek maar twijfel je of deze nog goed bij je past? Heb je bijvoorbeeld verbouwplannen, of wil je weten of je hypotheekrente ook lager kan? Wil je extra aflossen of juist je hypotheek verhogen? Ook dan informeren wij je volgens de nieuwste regels en ontwikkelingen, zodat je weer jaren vooruit kunt.

Carola de Jong

Henk Hendriks

Carola de Jong

Henk Hendriks

De adviseur heeft ons goed en snel geholpen. Hypotheek was rond binnen een paar weken. De adviseur heeft verder alles voor ons geregeld, wij hoefden alleen te tekenen, ideaal.

– W. Vellinga

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953