0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Scheiden

Als doorgewinterd financieel adviseur weet Henk alles over hypotheken, verzekeringen en vermogen.

Als doorgewinterd financieel adviseur weet Henk alles over hypotheken, verzekeringen en vermogen. Een (helaas) veelvoorkomende reden om de hypotheek te veranderen of bijvoorbeeld het verzekeringspakket te wijzigen zal bij een scheiding een rol spelen. Wij ontzorgen klanten graag van A-Z. Reden genoeg om een samenwerking aan te gaan met Linda Hoekstra van Halte31.

Uit elkaar

Misschien zijn jij en je partner het erover eens dat scheiden de beste optie is. Alles wordt anders en er spelen ongetwijfeld vragen waarop je het antwoord niet weet. Vragen die je wakker houden. Uit elkaar gaan is (gelukkig) niet iets wat je dagelijks doet. Het is meer dan de spullen verdelen en afspraken op papier zetten. Scheiden is een emotioneel en hectisch proces. Linda Hoekstra is mediator en gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen waarbij er (minderjarige) kinderen in het spel zijn.

Onze werkwijze

Wat je zeker weet is dat je op een goede manier uit elkaar wilt gaan. Als jij kiest voor een goed einde van jullie relatie, werken wij graag met je samen. We staan voor eerlijke en duidelijke begeleiding. Voor ons is een helder proces een voorwaarde om kwaliteit te kunnen leveren. In de hectische periode van scheiden, willen wij het rustpunt zijn. Op het moment dat de scheiding definitief is, kunnen bepaalde toeslagen aangevraagd worden en kunnen de zaken met betrekking tot bijvoorbeeld het huis en de hypotheek geregeld worden. Uiteraard kun je daarvoor ook bij ons terecht.

Begeleiding op maat

Samen kunnen wij jou dan ook op maat begeleiden. Vanuit kennis en kunde, gebaseerd op onze eigen ervaringen, maar vooral vanuit onze overtuiging dat het goed en op een prettige manier geregeld moet worden. Wij zijn betrokken en staan voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Wij werken oplossingsgericht met de focus op de gewenste situatie in de toekomst.

Linda Hoekstra

Henk Hendriks

Linda Hoekstra

Henk Hendriks

Fijn dat jullie een totaalpakket aanbieden. Niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna.

– Johan

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953