0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Zakelijke verzekeringen

Wij zijn er voor al jouw verzekeringsvragen, zowel zakelijk als privé. We vertellen je kort meer over een aantal belangrijke verzekeringen voor ondernemers.

Na een val van de steiger zit je noodgedwongen thuis. De nachtmerrie van elke ZZP-er. Zomaar een voorbeeld van een risico dat je loopt als ondernemer. Per bedrijf of ondernemer verschilt het welke risico’s je loopt. Wij zijn er voor al jouw verzekeringsvragen, zowel zakelijk als privé. We vertellen je kort meer over een aantal belangrijke verzekeringen voor ondernemers.

Verzekeringspakket voor bedrijven

Als er iets gebeurt met jouw bedrijfsauto, de spullen in het bedrijf, het bedrijfsgebouw, met werknemers of met jezelf, wil je de schade goed geregeld hebben zodat je snel weer verder kunt. Je kunt bij ons verschillende risico’s verzekeren.

Gebouwenverzekering

Een brand, storm of lekkage kan jouw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Verzeker je hiertegen met onze gebouwenverzekering.

Bedrijfsautoverzekering

Als ondernemer kun je niet zonder bedrijfsauto’s. Met onze bedrijfsautoverzekering zijn deze gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

Personenautoverzekering

Met onze Royaal autoverzekering is jouw auto gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

Bedrijfsschadeverzekering

Na schade door bijvoorbeeld brand of storm ligt een bedrijf vaak even stil. Hierdoor loop je inkomsten mis, terwijl je nog wel vaste lasten hebt. Met onze bedrijfsschadeverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Rechtsbijstandverzekering MKB

Je kunt weleens een meningsverschil hebben, bijvoorbeeld met een klant of met de overheid. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met onze rechtsbijstandverzekering voor bedrijven ben je dan verzekerd van professionele rechtshulp.

Aansprakelijkheidsverzekering MKB

Wanneer je – of een medewerker – schade bij een ander veroorzaakt, kan diegene een schadevergoeding eisen. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven ben je tegen deze kosten verzekerd.

Elektronicaverzekering

Apparatuur is voor de meeste bedrijven onmisbaar. Computers en bijbehorende randapparatuur als printers, scanners en modems verzeker je met onze elektronicaverzekering.

Verzekering vervoer van eigen zaken

Zaken kunnen beschadigd raken tijdens het transport, door brand, diefstal of een verkeersongeluk. Dat kan veel geld kosten. Met onze verzekering vervoer van eigen zaken ben je hiervoor verzekerd.

Arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV)

Ben je zelfstandig ondernemer en raak je arbeidsongeschikt? Dan kan jouw inkomen flink dalen. Met onze AOV verzeker jij je van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Beroepsaansprakelijkhheidsverzekering

Stel je voor: een klant struikelt over het vloerkleed in jouw kantoor. Of tijdens een bezoek aan een klant beschadig je per ongeluk zijn laptop. In deze situaties ben jij aansprakelijk voor de voor de schade die dan ontstaat. Daar zit je niet op te wachten. Hiervoor kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Inventaris- en goederenverzekering

Met een Inventaris- en goederenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je inventaris en goederen. Inventaris is alles wat je gebruikt om je bedrijf of beroep uit te oefenen. En goederen zijn de grond- en hulpstoffen die je gebruikt om je producten te maken. Natuurlijk ben je niet tegen iedere schade verzekerd. De schade moet zijn ontstaan door een in de voorwaarden opgenomen gevaar of gebeurtenis.

Lijfrente sparen voor inkomen

Met een lijfrente zorg je op een fiscaal voordelige manier voor extra inkomen. Dit krijg je periodiek uitbetaald vanaf een bepaald moment. Bijvoorbeeld als je AOW krijgt of met pensioen gaat. Het mag ook extra inkomen voor een ander zijn. Bijvoorbeeld voor je partner als jij overlijdt. Je kunt hiervoor een lijfrenteverzekering afsluiten of sparen met een lijfrenterekening of lijfrentebeleggingsrecht.

Ben jij al goed verzekerd?

Elke situatie is anders dus maatwerk is van groot belang. Laat je onder het genot van een kop koffie bijpraten of adviseren over wat voor jouw specifieke situatie van belang kan zijn.

Carola de Jong

Henk Hendriks

Carola de Jong

Henk Hendriks

 We konden met al onze vragen meteen terecht. De gesprekken en het tekenen van de offerte kon in de avonduren op locatie. Zeer prettig. Ook was het advies professioneel. Dit bedrijf verdient een dikke 10!

– M.E.P.

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953