0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Over ons

Wij zijn het gezicht achter Hendriks Financiële Diensten.

Wij zijn het gezicht achter Hendriks Financiële Diensten. Wij zijn Henk Hendriks en Carola de Jong, inmiddels doorgewinterde adviseurs met jarenlange kennis van het vak. Ons streven is jou te laten wonen, leven en werken zonder zorgen.

Geen haastwerk, maar maatwerk

Goed advies staat centraal en daar nemen wij graag de tijd voor. Geen haastwerk, maar maatwerk. Je bent binnen onze kantoortijden op elk gewenst moment van de dag welkom. Wanneer dit niet haalbaar is, zijn wij flexibel. Liever op een avond of in het weekend? Dat kan! Liever een adviseur aan huis? Ook dat is mogelijk.

Persoonlijk contact

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd van verschillende specialisten. Zo ook makelaars en notarissen. Dat is gemakkelijk, want zo kunnen we echt al jouw financiële zaken van A tot Z regelen met, waar nodig, hulp van derden. Wij zijn jouw aanspreekpunt en de rest wordt geregeld.

Persoonlijke begeleiding bij een scheiding, van A-Z

Als financieel adviseur met jarenlange ervaring weet Henk alles over hypotheken, verzekeringen en vermogen. Een (helaas) veelvoorkomende reden om de hypotheek te veranderen of bijvoorbeeld het verzekeringspakket te wijzigen is een scheiding. Wij ontzorgen klanten dan ook graag van A-Z. Reden genoeg om – samen met Linda Hoekstra van Halte 31 onze klanten op één adres persoonlijk te kunnen ontzorgen.

Carola de Jong

Henk Hendriks

Carola de Jong

Henk Hendriks

Van verzekering tot hypotheek en van belasting tot persoonlijk advies, met al onze vragen kunnen wij bij de adviseur terecht en worden onze zaken goed geregeld.
– Sjoerd van der Woude

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953