0517 384 420 info@hendriksfd.nl

Klachtenafhandeling

Niets is leuker en geeft ons meer voldoening dan een goede samenwerking met jou als klant

Niets is leuker en geeft ons meer voldoening dan een goede samenwerking met jou als klant. Informeren, adviseren en besluiten nemen, lopen dan soepel in elkaar over en dat leidt tot tevredenheid aan beide kanten. Tegelijkertijd weten wij ook dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan die een goede samenwerking in de weg staat. Ben je om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten ! We kunnen dan proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

Je opmerking of klacht

Je kunt je opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk richten aan:

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

Je ontvangt in ieder geval binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is. 

Bestaande hypotheek veranderen

Gelukkig zijn we in staat de meeste klachten of opmerkingen naar volle tevredenheid op te lossen. Maar er kunnen ook situaties zijn waar we er niet uitkomen. Blijft je klacht bestaan dan is er het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, in het kort Kifid. Dit instituut is een erkende en onafhankelijke instelling. Hier kun je je klacht laten toetsen. De termijn, waarbinnen je je klacht bij dit klachteninstituut kunt indienen is drie maanden nadat wij onze beslissing schriftelijk aan jou kenbaar hebben gemaakt. Uiteraard staat het jou ook vrij je klacht aan de Burgerlijke rechter voor te leggen.

Informatie over Klachteninstituuut Financiële Dienstverlening (Kifid): www.kifid.nl

Het aansluitnummer, waaronder ons kantoor bij Kifid bekend is: 300.001345

Ons AFM-vergunningnummer: 12003743

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
0900 – 3552248
info@kifid.nl

Van verzekering tot hypotheek en van belasting tot persoonlijk advies, met al onze vragen kunnen wij bij de adviseur terecht en worden onze zaken goed geregeld.
– Sjoerd van der Woude

Afspraak maken

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Social media

Volg jij ons al op social media? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws, blogs en meer.

Thuis in een totaalpakket van diensten. Klanten weten ons te vinden voor alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen, scheiden en de aan- en verkoopbegeleiding.

Advies

Ben je op zoek naar advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever een bezoek aan huis? Geen enkel probleem.

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp

0517 384 420
info@hendriksfd.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953